Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om MAR-KEM AS                                  

MAR-KEM AS er et helnorsk aksjeselskap som ble etablert i 1949.                      

Selskapet ble bygget opp på leveranser og servicetjenester overfor skipsnæringen (verksteder og rederier), samt industrien generelt. 

Selskapet utviklet seg og etablerte avdelinger i Singapore og New York, samt lager i en rekke europeiske havner. På sitt største hadde MAR-KEM AS 130 ansatte. Singapore og New York avdelingen er solgt ut av hovedselskapet og drives fortsatt i navnet MAR-KEM AS, men er egne selskaper.

Grunnet endringer i markedet, rettet MAR-KEM AS seg mer mot offshorenæringen og tilegnet seg god kompetanse på området trykktesting, syrebeising/pickling og oljeflushing med nødvendig dokumentasjon.

Arbeidene ble utført på verksteder i Norge, Sverige, Finland, Skottland og Canada, og ble overført og tilpasset det markedet som kom gjennom bygging av offshore moduler og offshore installasjoner. Allerede i 1974 startet vi på Mobil Expl. - Beryl A i Arendal og siden har det gått slag i slag med store og små oppdrag i forbindelse med oppbyggingen og senere vedlikehold av bl.a. Ekofisk, Frigg, Statfjord, Valhall og Gullfaks.

MAR-KEM AS ble også i stor grad engasjert vedr. "klassing" av rigger, med store rengjøringsarbeider i forbindelse med sprekkundersøkelser av bærende konstruksjoner.

Gjennom ovennevnte aktiviteter har MAR-KEM AS etter hvert tilegnet seg en "KNOW HOW" som er nødvendig for å yte god service, og med et stort lager av materiell og utstyr som tilpasses alt etter behov.

Fra 90-tallet prioriterte MAR-KEM AS mer onshore industri. Vi benyttet da kunnskapen som var opparbeidet gjennom mange år fra offshore til landbasert industri, og utviklet vår NDT avdeling.

I 2016 ble MAR-KEM AS sertifisert i EN-ISO 9001:2015, EN-ISO 3834, og EN-ISO 1090.

I dag er lokasjonen vår den samme, vi har fremdeles dyktige folk som har lang og bred kompetanse innenfor industrien.

Slagordet vårt siden 1949 er FLEXIBILITET og KVALITET, vår "KNOW HOW" er DERES SIKKERHET.

MAR-KEM AS har i dag 5 ansatte.

MAR-KEM AS og vår samarbeidspartner Botnetank på Gaustatoppen

Del denne siden med andre!

Logg inn