Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om MAR-KEM AS                                  

MAR-KEM AS er et helnorsk aksjeselskap som ble etablert i 1949.                        

Selskapet ble bygget opp på leveranser og servicetjenester overfor skipsnæringen (verksteder og rederier), samt industrien generelt.

Selskapet utviklet seg og etablerte avdelinger i Singapore og New York, samt lager i en rekke europeiske havner. Singapore og New York avdelingen er solgt ut av hovedselskapet og drives fortsatt i navnet MAR-KEM AS, men er egne selskaper.

Grunnet endringer i markedet, rettet MAR-KEM AS seg mer mot offshorenæringen og tilegnet seg god kompetanse på området trykktesting, syrebeising/pickling og oljeflushing med nødvendig dokumentasjon.

Arbeidene ble utført på verksteder i Norge, Sverige, Finland, Skottland og Canada, og ble overført og tilpasset det markedet som kom gjennom bygging av offshore moduler og offshore installasjoner. Allerede i 1974 startet vi på Mobil Expl. - Beryl A i Arendal og siden har det gått slag i slag med store og små oppdrag i forbindelse med oppbyggingen og senere vedlikehold av bl.a. Ekofisk, Frigg, Statfjord, Valhall og Gullfaks.

MAR-KEM AS ble også i stor grad engasjert vedr. "klassing" av rigger, med store rengjøringsarbeider i forbindelse med sprekkundersøkelser av bærende konstruksjoner.

Gjennom ovennevnte aktiviteter har MAR-KEM AS etter hvert tilegnet seg en "KNOW HOW" som er nødvendig for å yte god service, og med et stort lager av materiell og utstyr som tilpasses alt etter behov.

Fra 90-tallet prioriterte MAR-KEM AS mer onshore industri. Vi benyttet da kunnskapen som var opparbeidet gjennom mange år fra offshore til landbasert industri, og utviklet vår NDT avdeling.

I 2016 ble MAR-KEM AS sertifisert i ISO 9001, ISO 3834, og EN 1090.

Slagordet vårt siden 1949 er FLEXIBILITET og KVALITET, vår "KNOW HOW" er DERES SIKKERHET.

MAR-KEM AS har i dag 6 ansatte.

MAR-KEM AS og vår samarbeidspartner Botnetank på Gaustatoppen

Del denne siden med andre!

Logg inn